jueves, 29 de diciembre de 2022

EL "AUTOBÚS DEL NADAL" 2022

Article d'Elkiko traduït al valencià per Gonzalo Pons Delgado. Versión en castellano en ESTE ENLACE

 Com és habitual des de fa un temps, l'Ajuntament d'Alacant posa en marxa un servici gratuït d'autobús per a recórrer el centre i que vegem sense fatigar-nos tots els pesebres gegantins i normals, adorns de carrers i boles lluminoses, xurreries, etc., i que puguem anar a comprar als mercats ambulants nadalencs i centres comercials més cèntrics de la ciutat, encara que en realitat només hi ha una empresa, però únicament li han posat parada a un, l'altre no en té de pròxima. Trobem a faltar una parada en l'Estació de Madrid, que tampoc estaria malament perquè els visitants de la província, Espanya i l'estranger tingueren accés a vore les figures gegantesques. Doncs aquí vos deixe el recorregut, però tenint en compte que la parada de la Rambla no estarà operativa els dies i hores en què hi haja tall de la circulació, que són molts, cosa que podeu comprovar en ESTE ENLLAÇ. La freqüència és de 15 minuts entre les 9:00 h i les 22:30 h des del dia 23 fins al 6 de gener. Atenció a les vespres de Nadal i Cap d'Any ja que, encara que no diu res, supose que seguirà l'horari de les altres línies: última eixida a les 21:00 h.
Imatge d'anys anteriors de l'autobús nadalenc. Foto del diari Información.
Plànol del recorregut i parades (font: Vectalia), encara que cal tindre en compte que les parades del Teatre Principal, el Portal d'Elx i la Rambla canvien pels talls d'esta. Un embolic que provocarà problemes. Aquí les enumere.
  1. Plaça d'Espanya-Panteó de Quijano II (capçalera) 2 Plaça dels Cavalls 17
  2. Reis Catòlics 31
  3. Federico Soto 6
  4. Plaça Ruperto Chapí 3 (*)
  5. Bilbao 6 (**)
  6. Rambla Méndez Núñez 12 (**)
(*) Només es realitza amb desviament de tall de Rambla
(**) No es realitza amb desviament de tall de Rambla
Pesebre gegantí de l'Esplanada que caldrà vore a peuet els dies de tall de la Rambla.
I és clar que posem música, en este cas "Feliz Navidad", composta i interpretada pel mateix José Feliciano i que a més té desenes de versions dels més sorprenents intèrprets, com per exemple Azúcar Moreno, Raffaella Carrá, Fangoria i Luciano Pavarotti, José Carreras i Plácido Domingo quan eren Els Tres Tenors, que també vos oferisc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si tienes que decir algo...escribe aquí y gracias por tus comentarios.