jueves, 11 de enero de 2024

COM A NOVES 148: CATÀLEG VISUAL, NOMÉS FOTOS

Article d'Elkiko traduït al valencià per Gonzalo Pons Delgado. Versión en castellano en ESTE ENLACE

 Només fotos actuals, antigues, plànols d'alguns dels edificis i fitxes del catàleg de l'Ajuntament d'Alacant. Al final, llistat d'edificis i imàtgens per si es vol consultar. I nadala americana.
1
2
3
4
5

Llistat:
1: Campos Vasallo 11, fatxada estat final i fitxa del catàleg de proteccions.
2: Altamira 2 i rambla de Méndez Núñez 6. Imatge històrica de la Rambla, projecte de 1940 de Juan Vidal Ramos i Julio Ruiz Olmos per a Evaristo Marimón. Fitxa del catàleg de proteccions de l'Ajuntament, fatxada amb bastida i resultat final.
3: Poeta Zorrilla 29, Jacinto Maltés 21. Estat final i plànol de fatxada del projecte d'Alfonso Fajardo Aguado de 1968 per a Rafael Alcaraz.
4: Altamira 24. Estat anterior, plànol projecte de Francisco Muñoz de 1950 per a Manuel Alberola i altres. Estat final i rètol de l'estudi fotogràfic Ernesto, que va estar en la fatxada molts anys després de tancar l'estudi.
5: Sants Metges 3, durant les obres i al final d'elles.
I tenim música, concretament "My Favorite Things", una composició de Richard Rodgers i Oscar Hammerstein II per al musical The Sound of Music de 1959 que es va fer mundialment famosa per la pel·lícula de 1965 que aquí es va anomenar "Somriures i llàgrimes" amb Julie Andrews d'estrela. De versions, les que se'n vullguen buscar i trobar, però com que estem en el 24 de desembre doncs vos en duc dos: una de Diana Ros i The Supremes que és la nadala, una versió amb un arranjament orquestral inclús excessiu. I després la d'Ariana Grande, que en 2019 la va cantar amb el nom de "7 Rings" encara que amb una altra lletra. Perquè no digueu que no soc quasi modern...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si tienes que decir algo...escribe aquí y gracias por tus comentarios.