viernes, 14 de agosto de 2009

ELX: TRES FONTETES

I fent un homenatge a la ciutat d'Elx ,amb motiu de les seues festes, avui parlarem de tres fonts (hi ha moltes més, però jo he triat estes per a posarles, per diferents raons).
La primera l'he ficat, perque és l'última que he descobert, encara que no està gens amagada, però no m'havia fixat en ella mai. No és que siga massa bonica, però és molt original. Lo que no sé és a quí està dedicada (ho sent però no vaig prendre nota). A vore si algun visitant ens lo aclarix. Està junt al Palau d'Altamira.

La segona en realitat, són un conjunt de xicotetes fonts i estanys que estàn disseminats, entre les pistes de ball per tot l'Hort de Baix, al Parc Municipal. Tenen per a mí un valor personal molt especial i són les que més m'agraden. Tenen una antigüetat de més de 40 anys i encara estan precioses, ben conservades i espere que estiguen així molt de temps i no les lleven mai ni les reformen, perquè són l'exponent d'una època molt concreta i amb un valor refrescant i paisatgístic especial.
La tercera font se va fer junt al MAHE i tota la reforma del Palau d'Altamira amb motiu de l'exposició de La Dama a Elx. Ës la més espectacular de les tres i va canviant de forma continuament.
Espere que vos agrade la selecció i sobre tot, que vos lo passeu en gran en les festes...

3 comentarios:

  1. Bé, sembla que la primera font és considerada més bé una escultura que una font i és un homenatge a la dona (ho diu EN UN ALTRE PUESTO), JPE_Elx. MOltes gràcies.

    ResponderEliminar
  2. ¡Que chulo es mi puebloooo!. Bueno, es mi sitio de nacimiento, aunque ahora viva en la terreta. Pero a mi tambien me ha gustado siempre mucho el Hort de Baix, es un sitio muy tranquilo y muy cuidado. Gracias por estas fotos tan bonitas.

    ResponderEliminar

Si tienes que decir algo...escribe aquí y gracias por tus comentarios.