martes, 26 de mayo de 2009

Geometrías (o el orden casi total).

Las celosías, las repeticiones de balcones, de ventanas, de aleros, de elementos cerámicos, de piedra artificial o de otros detalles de los edificios que nos rodean, a veces nos pasan desapercibidos con su orden establecido, su monotonía, su seriedad, sin querer decir nada, simplemente por necesidades de la edificación, pero ahí están y aquí pongo unos cuantos.
Botellón ordenado.

Celosía a la antigua.


Pérgola mixta.


Mirando al mar.


Celosía modelo "test sicotécnico" de Benalúa.


Caixetes...

7 comentarios:

  1. molt ben triada la selecció musical per les tres últimes fotografies. Dona una sensació de velocitat molt ben aconseguida.

    ResponderEliminar
  2. Xe, jo que sóc "benaluaire" d´adopció i no sé on està la "celosía test psicotècnico"...

    Quin edifici és???

    ResponderEliminar
  3. jeje, està al carrer Los Doscientos 26 (la casa fa cantó a Catedràtic Soler), a on estava Lucero de Levante.

    ResponderEliminar
  4. Què fort, de "El Lucero de Levante" me´n recorde perfectament (el vaig nomenar en algun comentari per ahí i tu també vas parlar de l´edifici) però de l´enreixat eixe (o com es diga "celosía" en valencià) no. Quan passe per allà em fixaré.

    ResponderEliminar
  5. Sí, hem parlat d'ell. Un edifici amb moltes vivendes però amb una única entrada que puja fins l'entreplanta y allí hi ha un distribuidor d'aon s'acedeix a totes les escales. Al poquet de fer-ho va tindre un incendi pavorós el magatzem de LL, però crec que no va passar res. A hores d'ara hi ha una cenefa amb taulells que posa això: LL, encara que l'empresa té unes naus indiustrials a les afores.

    ResponderEliminar
  6. ¿Dónde está el edificio que le llamas caixetes a la repetición? Gracias y me encanta tu web y la arquitectura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, pues la residencia de ancianos "Alacant" (creo que se llama así) aunque todo el mundo la conoce como la Residencia de Juan XXIII. Está al final de la C/Alonso Cano, esquina a Antonio Ramos Carratalá. Gracias por tu visita y me alegra que te guste el blog.

      Eliminar

Si tienes que decir algo...escribe aquí y gracias por tus comentarios.